Residentie het molenhof

OVER ONS

CV Vivantia en vzw SO/SB CM-regio Vlaams-Brabant & Brussel organiseren in samenwerking met Gezondheidsfonds CM een reeks diensten en innovatieve projecten.

De erkende groep assistentiewoningen (GAW) 'Het Molenhof' is een initiatief van vzw SO/SB CM-regio Vlaams-Brabant & Brussel.

Visie

Het Molenhof is een erkende groep van assistentiewoningen. In onze service streven we naar kwaliteit, betaalbaarheid, advies en deskundige begeleiding. We creëren de ideale omstandigheden zodat onze bewoners  kwaliteitsvol en warm onthaald worden.

We geloven in de kracht van positieve gezondheid: in focussen op wat wél nog kan. We zetten een betekenisvol leven van mensen centraal. We kijken naar onze bewoners als partners die hun levensvreugde en levenswijsheid kunnen delen met de volgende generaties. 

Onze gemotiveerde medewerkers ondersteunen we met de best beschikbare werkmiddelen en bieden we regelmatig bijscholingskansen aan.

Onze levensvisie draait rond hulpverlening en solidariteit.

Doelstelling

Onze organisatie biedt producten en diensten aan die gericht zijn op het bevorderen van gezondheid en welzijn van bewoners van de regio Leuven-Hageland en dit op een deskundige en prijsvriendelijke manier. De betaalbaarheid van ons aanbod willen we bereiken door een eerlijke prijsvorming zonder echt winstbejag.  

We besteden veel aandacht aan het invullen van een zinvolle vrijetijdsbesteding voor onze bewoners omdat we ervan overtuigd zijn dat dit goed is voor je ‘algemene levenskwaliteit’ ten goede komt. Het is geen bezigheidstherapie, maar zelfontplooiing.

We willen dat je bij Het Molenhof als bewoner de kans krijgt levenslang te leren.  Bewoners zijn uiteraard altijd vrij om deel te nemen aan het ontspanningsaanbod. Je behoudt bij ons zelf de regie over je leven.

Het Molenhof wil een warme thuis voor senioren met toekomstdromen zijn. We leggen lijntjes naar de wijk, de stad en, het middenveldaanbod in de regio., enz. Waar we zelf opportuniteiten zien starten we projecten op die het verschil maken op het vlak van samenleven in diversiteit, het klimaat, kennisdeling,… 

TEAM

Het Molenhof staat voor je klaar met een team dat zorgt voor: 

 

  • coördinatie en woonassistentie 
  • secretariaat 
  • animatie 
  • technisch onderhoud 
  • wachtdienstploeg