Residentie het molenhof

aangelegde tuin IS KLEIN NATUURGEBIED

HET DOMEIN

Erkende groep assistentiewoningen ‘Het Molenhof’ ligt op een 1 ha are groot terrein met een mooi aangelegde tuin met aandacht voor biodiversiteit. In deze ontspanningstuin met wandelpaden, rustbanken, pergola en petanquebaan is het zeer rustig vertoeven.  In de voortuin is er een vijver.

Aan de hoofdingang is er parkeerruimte voor rolstoelgebruikers en bezoekers. Rondom het gebouw zijn er 35 parkeerplaatsen, een fietsenstalling voor bewoners en bezoekers. Er zijn laadpunten voor elektrische fietsen.


Een assistentieFLAT,
iets voor u?

TWEE MET ELKAAR VERBONDEN GEBOUWEN

Het Molenhof bestaat uit twee delen.

  • In 1998 werden 90 assistentiewoningen gebouwd aan de Burgemeester Stanislas Derijcklaan nummer 3.
  • In 2023 werden 34 assistentiewoningen opgeleverd met zicht op het park.

Beide gebouwen zijn met elkaar verbonden via wandelgangen en bestaan uit een gelijkvloers en 3 verdiepingen die met liften bereikt kunnen worden. Er zijn noodtrappen aanwezig.

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers bevinden zich in beide gebouwen flats, een recreatiezaal met keuken, bar en terras. In de stilteruimte kun je bezinnen en mediteren. 
De vergaderzalen en recreatiezaal kunnen gehuurd worden voor familiefeestjes. Aan de straatzijde bevindt zich het kantoor van de coördinator en het secretariaat.

ZITHOEK OP ELKE VERDIEPING

Op de eerste, tweede en derde verdieping hebben de flats een zithoek.  Een mooie plek voor een gezellige babbel  met de andere bewoners.

Bovendien is er in Het Molenhof een bibliotheek, één speciale badkamer met hoog-laag ligbad en heeft elk gebouw een wasserette met wasmachines en droogtrommels

BESPAAR OP JE ENERGIEFACTUUR

Het Molenhof heeft zonnepanelen voor de gemeenschappelijke ruimten.  

  

De flats worden verwarmd met een centraal verwarmingssysteem en de temperatuur kan per flat ingesteld worden.  Elke flat heeft een eigen elektriciteits- en watermeter.  De stroom betaal je rechtstreeks aan de elektriciteitsleverancier (vrije keuze). Waterverbruik, verwarming en telefoononkosten worden door de instelling gefactureerd volgens je verbruik.  De meest recente flats (type 6) beschikken allemaal over vloerverwarming/koeling en één zonnepaneel rechtstreeks verbonden met de flat.

Sfeerbeelden residentie het molenhof